Informació

Informació

 

El trial es desenvoluparà els dies 18 i 19 de novembre de 2017.


Us recordem que les places estan limitades a 300 pilots i 50 seguidors per dia.

TANCAMENT INSCRIPCIONS: 20 DE NOVEMBRE DE 2016 O QUAN S’HAGIN ASSOLIT ELS 300 PILOTS (un cop inscrits 300 pilots, els inscripcions posteriors s’inclouran en una llista d’espera per rigorós ordre d’entrada a la web per cobrir baixes de darrera hora).

En conseqüència: NO SERAN ACCEPTADES inscripcions fora termini ni tampoc seran acceptades inscripcions el mateix dia de la cursa.
No es validarà cap inscripció sense el pagament dels drets.

NOVETAT:

NO S’ACCEPTEN INSCRIPCIONS DE PILOTS D’UN SOL DIA.
SÍ S’ACCEPTARAN INSCRIPCIONS D’UN DIA EN EL CAS DELS SEGUIDORS.

Disposarem de servei professional de seguretat al parc tancat de les motos durant les nits de divendres i dissabte.

Es manté el preu de les inscripcions dels darrers anys en 120 € que inclouen el pack de benvinguda, samarreta commemorativa, obsequi de la organització, avituallament els dos dies del trial i el dinar de dissabte després de la última zona del trial.

Com cada any la organització marcarà 40 zones (20 per categories de nivell groc i 20 per categories de nivell verd/blau) per tal d’evitar cues i aglomeracions a les zones. Totes les zones estaran numerades del 1 al 20 i, en la mesura del possible, estaran a prop les zones amb la mateixa numeració. Per tant us demanem que estigueu atents als cartells de la entrada de cada zona per confirmar que és la que us correspon per nivell de dificultat.

Les 10 zones de la categoria Classics Plaissance s’indicaran a la tarja de puntuació.

 

VERIFICACIONS PILOTS: 
Oficina de cursa Hotel S’Agaró
Divendres 17 de novembre de 12:00 a 21:00 hores


VERIFICACIONS SEGUIDORS:
Oficina de cursa Hotel S’Agaró
Divendres 17 de novembre de 12:00 a 21:00 hores i dissabte 18 de novembre de 8:00 a 9:00 hores.

AVITUALLAMENT I REFUELLING: 
Cal dur un bidó homologat amb benzina i deixar-lo al camió de transport que es situarà al costat de la sortida. El camió sortirà cada dia a les 9:00 hores. El recorregut de 35 km fa imprescindible el refuelling de les motos.

SORTIDES PILOTS: 
Cada dia a partir de les 8:30 a raó de dos pilots grocs i dos verd/blau per minut .

ZONES:
ATENCIÓ, es marquen 40 zones cada dia: 20 per a les categories de color groc i 20 per les categories de color verd i blau. Cal estar atents als cartells de inici de zona per tal d’ubicar-se a la zona que correspon per categoria.

Les 10 zones de la categoria CLASSICS PLAISSANCE estaran marcades a la tarja de puntuació de cada pilot de la categoria.
El temps de cursa es prendrà a la sortida de la zona 19.

PADDOCK I PARC TANCAT: S’ubicaran al aparcament de l’hotel S’Agaró. El parc tancat estarà vigilat durant la nit.

BREU RESUM DE LES NORMES DEL TRIAL: 
S’aplicarà el reglament de la Copa Catalana de Clàssiques. Per tant, aturar la moto amb o sense peu a terra NO és fiasco. Retrocedir amb la moto SÍ és fiasco encara que no es tingui el peu a terra.

 

CATEGORIES ADMESES

· CLÀSSICS: Motos clàssiques identificades amb color groc a les zones. Nivell fàcil.

· CLÀSSICS “PLAISSANCE”: Motos clàssiques identificades amb color groc a les zones. Els inscrits en aquesta categoria només faran 10 zones cada dia (indicades per la organització). Nivell fàcil.

· PRE ’65: Motos fabricades fins al 1965, identificades amb color groc a les zones. Nivell fàcil.

· PRE ’75: Motos fabricades fins al 1975, identificades amb color groc a les zones. Nivell fàcil.

· PRE ’65 Expert: Motos fabricades fins al 1965, identificades amb color verd a les zones. Nivell mitjà.

· PRE ’80: Motos fabricades fins al 1980, identificades amb color verd a les zones. Nivell mitjà.

· TRIALERS: Motos clàssiques, identificades amb color verd a les zones. Nivell mitjà.

· EXPERTS: Motos clàssiques, identificades amb color blau a les zones. Nivell alt.

 

CLASSIFICACIONS:
Les classificacions es penjaran cada dia el més aviat possible al facebook del trial i a la nostra web www.trialcostabrava.com i al nostre facebook Trial Costabrava.

DINAR DISSABTE: El dissabte la organització ofereix un dinar a tots els pilots al Passeig de Sant Feliu. El ticket (inclòs en el preu de d’inscripció) es lliurarà al moment de lliurar la tarja de puntuació. Es podran comprar tickets pels acompanyants a 10 €.

SOPAR DISSABTE NIT
Com cada any la organització dels 2d trial Costa Brava organitzarà un sopar dissabte nit, que aquest any tindrà lloc a l’Hotel S’Agaró.

El sopar consistirà en un buffet lliure però s’habilitaran taules per tal que els participants puguin seure. També es podran reservar taules enviant un correu a info@trialcostabrava.com indicant el nombre de persones i el nom del grup (taules 10 persones).

El preu del sopar és manté en els 20 €/persona de l’any passat, que es podrà reservar i pagar directament a l’hotel.

Durant el sopar i com ja és tradicional, es farà el sorteig de productes oferts per les marques comercials i de la moto de trial clàssica que aquest any ja podem anunciar que serà una OSSA.

 

CURS AVANÇAT DE TRIAL CLÀSSIC 

Tindrà lloc els dies 16 i 17 de novembre de 2017 i serà a càrrec de pilots ex-mundialistes a confirmar. El curs consistirà en pràctiques en moto el dijous dia 16 a l’àrea de trial municipal de Sant Feliu de Guíxols, i divendres 17 de forma teòrico-pràctica mitjançant l’estudi de les zones dels dos dies de trial a disputar dissabte i diumenge. Així doncs, els pilots inscrits en el curs tindran la possibilitat de recórrer la interzona del trial i d’analitzar, amb l’assessorament expert dels monitors del curs, les zones que hauran de fer els dos dies següents (evidentment queda prohibida la entrada a les zones en moto abans dels dies de la competició).


– Inscripcions limitades a 20 pilots.

– Preu del curs: Pilots inscrits als 2d trial Costa Brava: 40 €. Altres: 50 €.

Pots fer la teva inscripció on-line  aquí

 

Cartell 2D TRIAL COSTA BRAVA 2017

Trial Costa Brava
Admin
Translate »