Informació

Informació

VERIFICACIONS: Oficina de cursa Hotel S’Agaró
Divendres 25 de novembre de 16:00 a 21:00 hores
Dissabte 26 i diumenge 27: de 8:00 a 8:30 hores.

AVITUALLAMENT I REFUELLING: Després de la zona 10 dissabte i de la zona 12 diumenge. Cal dur un bidó homologat amb benzina i deixar-lo al camió de transport que es situarà al costat de la sortida. El camió sortirà cada dia a les 9:00 hores. El recorregut de 35 km fa imprescindible el refuelling de les motos.

SORTIDES PILOTS: Cada dia a partir de les 8:30 a raó de dos pilots grocs i dos verd blau per minut .

ZONES: ATENCIÓ, es marquen 40 zones cada dia: 20 per a les categories de color groc i 20 per les categories de color verd i blau. Cal estar atents als cartells de inici de zona per tal d’ubicar-se a la zona que correspon per categoria. El diumenge no es fan a cap categoria les zones 9 i 10 i per tant el total serà de 18.

Les 10 zones de la categoria CLASSICS PLAISSANCE estaran marcades a la tarja de puntuació de cada pilot de la categoria.

El temps de cursa es prendrà a la sortida de la zona 19.

PADDOCK I PARC TANCAT: S’ubicaran al aparcament de l’hotel S’Agaró. El parc tancat estarà vigilat durant la nit.

BREU RESUM DE LES NORMES DEL TRIAL: S’aplicarà el reglament de la Copa Catalana de Clàssiques. Per tant, aturar la moto amb o sense peu a terra NO és fiasco. Retrocedir amb la moto SÍ és fiasco encara que no es tingui el peu a terra.

CLASSIFICACIONS: Les classificacions es penjaran cada dia el més aviat possible al facebook del trial i a la nostra web www.trialcostabrava.com

DINAR DISSABTE: El dissabte la organització ofereix un dinar a tots els pilots al Passeig de Sant Feliu. El ticket (inclòs en el preu de d’inscripció) es lliurarà al moment de lliurar la tarja de puntuació. Es podran comprar tickets pels acompanyants a 10 €.

SOPAR DISSABTE: Dissabte nit el motoclub 2d trial Costa Brava organitza un sopar de gala a l’Hotel S’Agaró. Tots els pilots i acompanyants que ho han desitjat ja han pogut comprar el ticket en fer la seva inscripció. Tot i això es vendran tickets divendres i dissabte a 20 € cadascún, ja sigui a la oficina de cursa o bé directament a la recepció de l’hotel. El sopar consistirà en un buffet lliure amb taules i cadires per seure. El sopar tindrà lloc a les 20:30 hores.

SORTEIG MOTO: A les 22:30 de dissabte es durà a terme el sorteig de productes oferts per diferents patrocinadors i de la moto Montesa Cota 330 oferta per la organització. Es posaran a la venda tickets al preu de 5 € cadascún. El sorteig tindrà lloc a partir de les 22:30 hores. SI EL TICKET PREMIAT NO ÉS A LA SALA ES TORNARÀ A SORTEJAR LA MOTO DESPRÉS D’UNA ESPERA PRUDENCIAL.

LLIURAMENT DE TROFEUS: Els trofeus es lliuraran a l’Hotel S’Agaró on el motoclub oferirà un refrigeri als assistents. L’activitat tindrà lloc tant bon punt es disposi de les classificacions definitives.

 

2 dies de Trial Clàssic Costa Brava 2016. (26 i 27 de novembre)VII edició 2 dies internacionals
Trial Clàssic Costa Brava 2016


(Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro).


 

26/11/2015 & 27/11/2016

 

 

 

Programa 2dt Costa Brava 2016

Informació general

– Ubicació paddock: Hotel S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols
– Verificacions: Divendres a partir de les 17h fins les 21h al pàrking de l’Hotel S’Agaró.
– Zones amb nova ubicació i recorregut modificat parcialment.
– Dissabte i diumenge avituallament al llarg del recorregut del trial.
– Dissabte dinar al Passeig de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la última zona del trial.
– Dissabte a la nit sopar de la organització a l’Hotel S’Agaró.
– Places limitades a 250 pilots i 50 seguidors per dia.

Calendari activitats

Dijous 24/11/2016

– 9:00 a 13:00 hores, curs avançat de trial clàssic.
– 9:00 a 14:00 hores, activitat senderisme per acompanyants: el camí de ronda.
– 15:00 a 18:00 hores, continuació curs.

Divendres 25/11/2016

– 9.00 a 17:00 hores: els participants del curs avançat de trial podran fer el recorregut dels dos dies Costa Brava amb els monitors del curs i podran estudiar les zones del trial, comptant amb l’assessorament expert dels monitors.
– 9:00 a 14:00 hores: activitat cicloturisme per acompanyants. La via verda del Carrilet.
– 17:00 a 21:00 verificacions a l’Hotel S’Agaró

Dissabte 26/11/2016

– 08:00 a 09:00 verificacions a Hotel S’Agaró.
– 09:00 a 17:30 hores: Trial Costa Brava, primer dia.
– 10:00 a 13:00 hores, visita guiada a Sant Feliu de Guíxols per acompanyants.

Diumenge 27/11/2016

– 08:30 a 15:00 hores: Trial Costa Brava, segon dia.
– 15:15 hores, lliurament de trofeus a l’Hotel S’Agaró. Buffet de comiat.

– LLICENCIES VÀLIDES: CE, catalana social, territorials de les comunitats amb acord amb la FCM (Federación Aragonesa de Motociclismo, Federación Castellano-Leonesa de Motociclismo, Federación Navarra de Motociclismo, Federación de Motociclismo de la Comunidad Valenciana).

– Pilots estrangers: En tenir el trial caràcter internacional, els pilots de països de la UE poden participar amb la llicència de la seva federació amb el corresponent permís de sortida (gratuït).

Inscripcio per els dos dies 120 €.
Inclou: drets inscripció + pack de benvinguda + obsequi als participants + avituallament dels dos dies + dinar de dissabte al Passeig de Sant Feliu + buffet de comiat a l’Hotel S’Agaró.

Inscripció per un dia, 65 € (dia)

Inclou: drets inscripció + avituallament + dinar al Passeig de Sant Feliu dissabte o obsequi pels pilots diumenge. Sense classificació per els dos dies.

Inscripció Seguidors o motxillers.: 35€ per dia
Inclou avituallament + dinar al Passeig de Sant Feliu si és dissabte o bé avituallament + obsequi dels pilots si és diumenge.

La organització dels 2d Trial Costa Brava volen fer constar que la possibilitat de circular legalment en moto de trial pels camins i corriols d’una zona inclosa en el PEIN amb la denominació Ardenya-Cadiretes és una oportunitat única, que només és possible després de la tramitació dels permisos pertinents amb les autoritats dels serveis territorials de Girona del departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Ports de la Generalitat, Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro. Tots els permisos obtinguts contenen el condicionant de que tots els participants a la competició estiguin degudament identificats per la organització. Per tant, és imprescindible que TOTS els seguidors duguin el corresponent dorsal que els facilita la organització.
Amb el preu de la inscripció dels seguidors es paguen les despeses inherents a la organització de la competició (allotjament i manutenció d’organitzadors i controls, ambulàncies, avituallaments, etc).

És imprescindible la preinscripció i pagament dels drets de inscripció, per a la participació en la VII edició 2 dies Trial Clàssic Costa Brava 2016.

OBERTURA INSCRIPCIONS 1 DE SETEMBRE DE 2016 A LA NOSTRA WEB www.trialcostabrava.com

 

TANCAMENTS INSCRIPCIONS: 20 DE NOVEMBRE DE 2016 O QUAN S’HAGIN ASSOLIT ELS 250 PILOTS (un cop inscrits 250 pilots, els inscripcions posteriors s’inclouran en una llista d’espera per rigorós ordre d’entrada a la web per cobrir baixes de darrera hora).

En conseqüència: NO SERAN ACCEPTADES inscripcions fora termini ni tampoc seran acceptades inscripcions el mateix dia de la cursa.

 

CATEGORIES ADMESES

– CLÀSSICS: Motos clàssiques identificades amb color groc a les zones.

– CLÀSSICS “PLAISSANCE”: ATENCIÓ, NOVA CATEGORIA !!! Motos clàssiques identificades amb color groc a les zones. Els inscrits en aquesta categoria només faran 10 zones cada dia (indicades per la organització).

– PRE ’65: Motos fabricades fins al 1965, identificades amb color groc a les zones.

– PRE ’75: Motos fabricades fins al 1975, identificades amb color groc a les zones.

– ATENCIÓ NOVA CATEGORIA !!! PRE ’65 EXPERT. Motos fabricades fins al 1965, identificades amb color verd a les zones.

– PRE ’80: Motos fabricades fins al 1980, identificades amb color verd a les zones.

– TRIALERS: Motos clàssiques, identificades amb color verd a les zones.

– EXPERTS: Motos clàssiques, identificades amb color blau a les zones.

 

ACTIVITATS PRÈVIES AL TRIAL

CURS AVANÇAT DE TRIAL CLÀSSIC: Tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre de 2016 i serà a càrrec dels pilots ex-mundialistes Lluís Gallach i Xavier Miquel. El curs consistirà en pràctiques en moto el dijous dia 24 a l’àrea de trial municipal de Sant Feliu de Guíxols, i divendres 25 de forma teòrico-pràctica mitjançant l’estudi de les zones dels dos dies de trial a disputar dissabte i diumenge. Així doncs, els pilots inscrits en el curs tindran la possibilitat de recórrer la interzona del trial i d’analitzar, amb l’assessorament expert dels monitors del curs, les zones que hauran de fer els dos dies següents (evidentment queda prohibida la entrada a les zones en moto abans dels dies de la competició).
– Inscripcions limitades a 20 pilots.
– Preu del curs: Pilots inscrits als 2d trial Costa Brava: 40 €. Altres: 50 €.

ACTIVITATS PELS ACOMPANYANTS: Per aquells acompanyants que no vagin en moto de trial o simplement desitgin una altra activitat, els proposem les següents:

Dijous 24/11/2016

– 9:00 a 14:00 hores, activitat senderisme per acompanyants: el camí de ronda. Excursió a peu seguint el camí de ronda des de S’Agaró fins al Port de Sant Feliu de Guíxols.

Divendres 25/11/2016

– 9:00 a 14:00 hores: activitat cicloturisme per acompanyants. La via verda del Carrilet. Excursió en BTT per la via verda amb sortida del Port de Sant Feliu i fins allà on les forces aguantin i permetin la tornada !!!

Dissabte 26/11/2016

– 10:00 a 13:00 hores, visita guiada a Sant Feliu de Guíxols, incloent el Monestir i la porta ferrada per acompanyants.

Preu de les activitats: les activitats són gratuïtes per als acompanyants dels pilots. Si el participant no disposa de BTT haurà d’abonar el preu del lloguer de la mateixa.

ALLOTJAMENT

HOTEL S’AGARÓ: Com ja hem indicat aquest any el paddock i oficina de cursa s’ubicaran a l’Hotel S’Agaró, Platja de Sant Pol, Sant Feliu de Guíxols.
L’Hotel S’agaró quedarà totalment reservat a participants i organització del trial i, per tant, les reserves cal fer-les directament a l’hotel indicant la participació al trial.

Reserves a: 972 325 200 o info@hotelsagaro.com

L’hotel S’Agaró ofereix preus especials pel trial en les següents condicions:
Habitació doble de divendres a diumenge esmorzar inclòs (2 nits, 2 persones, dormir i esmorzar): 150 €. No inclou la taxa turística de 0’99 €/pax/nit.
Habitació doble de dimecres a diumenge pels participants al curs avançat de trial clàssic (4 nits, 2 persones, dormir i esmorzar): 300 €. No inclou la taxa turística de 0’99 €/pax/nit.

ALTRES OPCIONS

Hotel Barcarola: Ubicat a 200 metres del paddock, ens fa una oferta pels participants:

Habitació doble de divendres a diumenge esmorzar inclòs (2 nits, 2 persones, dormir i esmorzar): 130 €. No inclou la taxa turística de 0’99 €/pax/nit.

SOPAR DISSABTE NIT

Com cada any la organització dels 2d trial Costa Brava organitzarà un sopar dissabte nit, que aquest any tindrà lloc a l’Hotel S’Agaró.

El sopar consistirà en un buffet lliure però s’habilitaran taules per tal que els participants puguin seure. També es podran reservar taules a la nostra web (taules 10 persones).

El preu del sopar serà de 20 €/persona que es podrà reservar i pagar juntament amb la inscripció a través de la nostra pàgina web o bé directament a l’hotel.

Durant el sopar i com ja és tradicional, es farà el sorteig de productes oferts per les marques comercials i de la moto de trial clàssica (marca i model es concretaran més endavant).

Reserva aquí els tikets del sopar

Trial Costa Brava
Admin
Translate »