Informació

Cartell 2D TRIAL COSTA BRAVA 2018

- Les inscripcions s’obriran el dia 1 de setembre de 2018 a través de la nostra web www.trialcostabrava.com

- Ubicació paddock: Hotel S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols

- VERIFICACIONS PILOTS: Divendres a partir de les 16h fins les 21h al pàrking de l’Hotel S’Agaró. Per l’elevat nombre d’inscrits NO ES PODEN FER INSCRIPCIONS DE PILOTS DISSABTE MATÍ. Si no podeu venir divendres a l’oficina de cursa que algun company o amic us reculli la documentació.

- INSCRIPCIONS SEGUIDORS: Oficina de cursa Hotel S’Agaró Divendres 16 de novembre de 11:00 a 21:00 hores o dissabte i diumenge de 8:00 a 9:00 hores. Us preguem màxima puntualitat donat que no podem tenir oberta la oficina de cursa més enllà de les 9:00 hores. Recordem que els seguidors no poden fer les zones. Seguidors dels dos dies tenen ticket de dinar de dissabte i samarreta. Seguidors d’un dia de dissabte poden triar entre dinar o samarreta i els de diumenge tindran samarreta.

- Zones amb nova ubicació i recorregut modificat parcialment.
- Dissabte i diumenge avituallament al llarg del recorregut del trial.
- Dissabte dinar al Passeig de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la última zona del trial.
- Dissabte a la nit sopar de la organització a l’Hotel S’Agaró.

- LLICENCIES VÀLIDES: CE, catalana social, territorials de les comunitats amb acord amb la FCM.

- Pilots estrangers: En tenir el trial caràcter internacional, els pilots de països de la UE poden participar amb la llicència de la seva federació amb el corresponent permís de sortida.

REFUELLING: Degut a la llargada de la interzona de 40 km tant dissabte com diumenge hi haurà refuelling. Però la novetat d’aquest any és que serà la mateixa organització qui proveirà de benzina els pilots i seguidors. Així doncs no caldrà deixar cap bidó al camió de la benzina.

La benzina subministrada serà de 95 oct i s’oferirà en les dues versions (benzina sola i mescla al 1’5% amb Motul 710).
Pilots i seguidors hauran de prendre la sortida cada dia amb el dipòsit ple.


- Inscripcio per els dos dies 130 €.
Inclou: drets inscripció + pack de benvinguda + obsequi als participants + avituallament dels dos dies + refuelling dels dos díes + dinar de dissabte al Passeig de Sant Feliu + buffet de comiat a l’Hotel S’Agaró.

No s’admeten inscripcions d’un dia.

- Inscripció Seguidors o motxillers.: 40€ per dia
Inclou avituallament + dinar al Passeig de Sant Feliu si és dissabte o bé avituallament + refuelling + obsequi dels pilots si és diumenge.
- És imprescindible la preinscripció i pagament dels drets de inscripció, per a la participació en la IX edició 2 dies Trial Clàssic Costa Brava 2018.

- OBERTURA INSCRIPCIONS 1 DE SETEMBRE DE 2018 A LA NOSTRA WEB WWW.TRIALCOSTABRAVA.COM


CATEGORIES ADMESES

- CLÀSSICS: Motos clàssiques identificades amb color groc a les zones.
- CLÀSSICSPLAISSANCE”: Motos clàssiques identificades amb color groc a les zones. Els inscrits en aquesta categoria només faran 10 zones cada dia (indicades per la organització).
- PRE ’65: Motos fabricades fins al 1965, identificades amb color groc a les zones.
- PRE ’75: Motos fabricades fins al 1975, identificades amb color groc a les zones.
- PRE ’80: Motos fabricades fins al 1980, identificades amb color verd a les zones.
- TRIALERS: Motos clàssiques, identificades amb color verd a les zones.
- EXPERTS: Motos clàssiques, identificades amb color blau a les zones.
- ELIT: Categoria reservada exclusivament a pilots del màxim nivell en el trial actual i de molt elevada dificultat, identificades en color vermell a les zones.

- SORTIDES PILOTS: Cada dia a partir de les 8:30 a raó de quatre pilots per minut.

- ZONES: ATENCIÓ, es marquen 40 zones cada dia: 20 per a les categories de color groc i 20 per les categories de color verd i blau que en la seva major part estan de costat. Cal estar atents als cartells de inici de zona per tal d’ubicar-se a la zona que correspon per categoria. El diumenge es faran 18 zones. Les zones eliminades seran indicades per la organització.

- Les 10 zones de la categoria CLASSICS PLAISSANCE estaran marcades a la tarja de puntuació de cada pilot de la categoria.

- El temps de cursa es prendrà a la sortida de la zona 18. Les zones 19 (espigó) i 20 (indoor) es faran fora del control de temps.

- PADDOCK I PARC TANCAT: S’ubicaran al aparcament de l’hotel S’Agaró. El parc tancat estarà vigilat durant la nit. Les motos s’hauran d’aparcar en funció de la seva hora de sortida que estarà indicat. A l’inici del trial es demana als pilots que no moguin la moto del seu lloc fins que no siguin avisats per membres de la organització per tal d’evitar acumulació de motos a la zona de sortida.
-
- BREU RESUM DE LES NORMES DEL TRIAL: S’aplicarà el reglament de la Copa Catalana de Clàssiques. Per tant, aturar la moto amb o sense peu a terra NO és fiasco. Retrocedir amb la moto SÍ és fiasco encara que no es tingui el peu a terra.
-
- CLASSIFICACIONS: Les classificacions es penjaran cada dia el més aviat possible al facebook del trial, a la nostra web www.trialcostabrava.com i al nostre instagram trialcostabrava. La página web ja ha estat optimitzada per a dispositius mòbils.

- DINAR DISSABTE: El dissabte la organització ofereix un dinar a tots els pilots al Passeig de Sant Feliu. El ticket pels pilots (inclòs en el preu de d'inscripció) es lliurarà al moment de lliurar la tarja de puntuació. Es podran comprar tickets pels acompanyants a 10 €.

- SOPAR DISSABTE: Dissabte nit el motoclub 2d trial Costa Brava organitza un sopar de gala a l’Hotel S’Agaró. Tots els pilots i acompanyants que ho desitgin podran comprar el seu ticket directament a la recepció de l’Hotel S’Agaró al preu de 20 €. El sopar consistirà en un buffet lliure amb taules i cadires per seure. El sopar tindrà lloc a les 20:00 hores.

- SORTEIG MOTO: A les 22:30 de dissabte es durà a terme el sorteig de productes oferts per diferents patrocinadors i de la moto MERLIN DG 350 oferta per la organització. Es posaran a la venda tickets al preu de 5 € cadascún. El sorteig tindrà lloc a partir de les 22:30 hores. SI EL TICKET PREMIAT NO ÉS A LA SALA ES TORNARÀ A SORTEJAR LA MOTO DESPRÉS D’UNA ESPERA PRUDENCIAL.
-
- LLIURAMENT DE TROFEUS: Els trofeus es lliuraran diumenge a l’Hotel S’Agaró on el motoclub oferirà un refrigeri als assistents. L’activitat tindrà lloc tant bon punt es disposi de les classificacions definitives i serà amb presència dels pilots top convidats per la organització.
-
- CURS TRIAL AVANÇAT: El curs de trial tindrà lloc el dijous 15 i divendres 16 de novembre. L’horari de dijous serà de 9:00 a 14:00 hores, parada a dinar a Hotel S’Agaró i segueix curs a la tarda. El divendres serà jornada de matí només. Per als qui no estan allotjats a l’Hotel S’Agaró, trobada dijous i divendres a les 8:45 al pàrking de l’Hotel.

 

 

 

 

 

Cartell 2D TRIAL COSTA BRAVA 2018

Trial Costa Brava
Admin
Translate »