Informació 2019

Cartell 2D TRIAL COSTA BRAVA 2019

X EDICIÓ 2 DIES TRIAL COSTA BRAVA
(16/17 de novembre 2019)

ORGANITZADOR: Motoclub 2D trial Costa Brava.

UBICACIÓ. La oficina de cursa, paddock i parc tancat s’ubicaran, com els darrers anys, a l’Hotel S’Agaró de Sant Feliu de Guíxols.

INSCRIPCIONS PILOTS: Les inscripcions es duran a terme a través de la nostra pàgina web www.trialcostabrava.com o www.trialcostabrava.cat. El preu de la inscripció dels pilots aquest any serà de 150 €. El motiu de l’increment de preu és la implementació de moltes novetats en el desenvolupament del trial que es detallen en aquest mateix escrit.

NOMBRE MÀXIM DE PILOTS: La organització estableix un nombre màxim de 400 participants. D’aquests, 300 places s’obriran el dia 2 de setembre de 2019 a les 19:00 hores a través de la nostra web. Un cop assolit el nombre de 300 pilots inscrits, la resta d’inscripcions es consideraran provisionals.

El dia 30 de setembre es tancarà definitivament l’accés al formulari d’inscripció de pilots a través de la web i es celebrarà un sorteig entre les peticions provisionals. Els resultats del sorteig i, per tant, el llistat definitiu de pilots participants, es publicarà com a màxim el dia 15 d’Octubre de 2019. Els pilots agraciats pel sorteig hauran d’abonar els drets d’inscripció com a màxim el dia 30 d’Octubre de 2019.

La resta de pilots que no hagin obtingut plaça quedaran en fase de reserva per cobrir baixes de darrera hora.

RECOLLIDA DOCUMENTACIÓ I DORSALS PILOTS: Oficina de cursa Hotel S’Agaró Divendres 15 de novembre de 11:00 a 21:00 hores. Si no podeu recollir el dorsal divendres demaneu a un company que el reculli per vosaltres. En casos extrems es podran recollir dissabte dia 16 de 8:00 a 9:00 hores.

 

CATEGORIES ADMESES: Cada pilot haurà d’optar per una d’aquestes categories:

NIVELL DE DIFICULTAT GROC

Pre 65: Per motos fabricades fins al 1965.
Pre 75: Per motos fabricades fins al 1975.
Classics: Per qualsevol tipus de moto clàssica.
Plaissance: Per qualsevol tipus de moto clàssica i limitats a 10 zones/dia.

NIVELL DE DIFICULTAT VERD

Pre 65 experts: Per motos fabricades fins al 1965.
Pre 80: Per motos fabricades fins al 1980.
Trialers: Per qualsevol tipus de moto clàssica.

NIVELL DE DIFICULTAT BLAU
Experts: Per qualsevol tipus de moto clàssica.

NIVELL DE DIFICULTAT VERMELL

Elit: Per qualsevol tipus de moto clàssica.

NOVES NORMES DE PUNTUACIÓ

Per tal de promocionar un estil de fer trial tant clàssic com les motos participants, l’organització ha decidit afegir alguns punts al reglament del trial pel que fa a la definició de fiasco. Així també es considerarà FIASCO:

- Els desplaçaments laterals de qualsevol de les dues rodes estant la moto aturada es considerarà fiasco. Aquesta norma serà aplicada de forma especialment estricta a les categories de nivell blau i vermell.
- Retrocedir amb la moto, amb o sense peu a terra, serà fiasco.
- Aturar-se, amb o sense peu a terra, NO es considera fiasco.

Per tal d’implementar aquesta nova normativa es marcaran les zones amb estil clàssic, de forma que en cap cas sigui necessari fer desplaçaments laterals.

 

NIVELL DE DIFICULTAT DE LES ZONES

A la vista de l’experiència dels darrers anys i sobretot de l’edició del 2018 del nostre trial, així com de les noves normes aplicables, l’organització ha decidit adoptar les següents mesures pel que fa als nivells de dificultat:

NIVELL GROC: En el marcatge de les zones es rebaixarà lleugerament el nivell de dificultat de l’any passat.

NIVELL VERD: En el marcatge de les zones es rebaixarà de forma significativa el nivell de dificultat de l’any passat.

NIVELL BLAU: En el marcatge de les zones es rebaixarà molt sensiblement el nivell de dificultat d’anys anteriors. El nivell serà més fàcil que en les edicions del 2017, essent un nivell apte pels 20 o 30 primers classificats de les categories de nivell verd.

NIVELL VERMELL: El nivell de les zones serà com el nivell blau de l’edició 2018, per tant, un nivell molt inferior al de l’any passat, essent un nivell apte per tots aquells pilots top i per pilots amb nivell blau més avançat.

 

INSCRIPCIONS SEGUIDORS: Les inscripcions es duran a terme a través de la nostra pàgina web www.trialcostabrava.com o www.trialcostabrava.cat. La organització estableix un nombre màxim de 60 seguidors per dia. El preu de la inscripció dels seguidors aquest any serà de 45 €/dia.

Si arribat el dia del trial no s’haguessin cobert totes les places, es podran acceptar inscripcions de seguidors “in situ” els dies del trial en l’horari establert d’oficina de cursa.

Els seguidors hauran de passar per la oficina de cursa per recollir el seu dorsal. Recordem que els seguidors no poden fer les zones. Seguidors dels dos dies tenen ticket de dinar de dissabte i samarreta. Seguidors d’un dia de dissabte poden triar entre dinar o samarreta i els de diumenge tindran samarreta.

RECOLLIDA DOCUMENTACIÓ I DORSALS SEGUIDORS: Oficina de cursa Hotel S’Agaró Divendres 15 de novembre de 11:00 a 21:00 hores o dissabte 16 i diumenge 17 de 8:00 a 9:00 hores. Us preguem màxima puntualitat donat que no podem tenir oberta la oficina de cursa més enllà de les 9:00 hores. Recordem que només es pot fer de seguidor en moto de trial i que qualsevol persona que circuli en moto sense dorsal podrà ser sancionada pels agents de l’autoritat. Us demanem que respecteu la feina dels qui han treballat molts mesos per que pugueu circular durant aquell cap de setmana per espais en els que normalment està prohibida la circulació motoritzada.

PADDOCK I PARC TANCAT: S’ubicaran al aparcament de l’hotel S’Agaró. El parc tancat estarà vigilat durant la nit. Les motos s’hauran d’aparcar en funció de la seva hora de sortida que estarà indicat. A l’inici del trial es demana als pilots que no moguin la moto del seu lloc fins que no siguin avisats per membres de la organització per tal d’evitar acumulació de motos a la zona de sortida.

AVITUALLAMENT I REFUELLING: Degut a la llargada de la interzona de 40 km tant dissabte com diumenge hi haurà refuelling. Però igual que l’any passat, serà la mateixa organització qui proveirà de benzina els pilots i seguidors. Així doncs no caldrà deixar cap bidó al camió de la benzina.

La benzina subministrada serà de 95 oct i s’oferirà en les dues versions (benzina sola i mescla al 1’2% amb Motul 710).

Pilots i seguidors hauran de prendre la sortida cada dia amb el dipòsit ple.

SORTIDES PILOTS: Cada dia a partir de les 8:30 a raó de quatre pilots per minut.

ZONES: Es marquen 40 zones cada dia: 20 per a les categories de color groc i 20 per les categories de color verd, blau i vermell que en la seva major part estan de costat. Cal estar atents als cartells de inici de zona per tal d’ubicar-se a la zona que correspon per categoria. El diumenge es faran 18 zones. Les zones eliminades seran indicades per la organització.

Les 10 zones de la categoria CLASSICS PLAISSANCE estaran marcades a la tarja de puntuació de cada pilot de la categoria.

CLASSIFICACIONS: Les classificacions es penjaran cada dia el més aviat possible al facebook del trial, a la nostra web www.trialcostabrava.com i al nostre instagram trialcostabrava. La página web ja ha estat optimitzada per a dispositius mòbils.

NOVETATS PEL QUE FA A LA PUNTUACIÓ I CLASSIFICACIONS

En aquesta edició del 2019 hem implementat el sistema e-trialgo. Així cada dorsal portarà insertat un xip que serà llegit amb la pda que tindrà cada control al final de cada zona. La pda llegirà les dades del pilot, el control entrarà la puntuació, mostrarà la pda al pilot i seguidament confirmarà la puntuació.

Aquesta puntuació serà enviada de forma immediata per la pda al sistema de control que permetrà seguir en directe els resultats de cada pilot.

A la vegada, i essent la primera vegada que implementem aquest sistema, els pilots seguiran portant una targeta de puntuacions que el control li marcarà a cada zona.

Els pilots, seguidors i acompanyants podran seguir les puntuacions de tots els pilots a través de l’aplicació trialgo. En properes dates informarem al detall de la forma d’accedir a aquesta aplicació. A la zona indoor dissabte i a la oficina de cursa diumenge, la organització implementarà una pantalla per poder seguir en directe els resultats que es vagin produint.

D’aquesta manera quan el darrer pilot acabi la darrera zona ja podrem disposar dels resultats definitius.

RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE DEL TRIAL A TRAVÉS DEL CANAL DE YOUTUBE TRIAL COSTA BRAVA

Durant el trial hi haurà dues càmeres que enregistraran i emetran en directe a través del nostre canal de youtube el trial. Cada una de les càmeres s’ubicarà a una zona diferent, alternant les emissions. Tots els enregistraments quedaran íntegrament penjats al canal de youtube.

La organització implementarà una pantalla de grans dimensions a la zona del Passeig de Sant Feliu dissabte i al paddock diumenge on s’emetrà en directe les imatges.

DINAR DISSABTE: El dissabte la organització ofereix un dinar a tots els pilots al Passeig de Sant Feliu. El ticket pels pilots (inclòs en el preu de d'inscripció) es lliurarà al moment de lliurar la tarja de puntuació. Es podran comprar tickets pels acompanyants a 15 €.

SOPAR DISSABTE: Dissabte nit el motoclub 2d trial Costa Brava organitza un sopar de gala a l’Hotel S’Agaró. Tots els pilots i acompanyants que ho desitgin podran comprar el seu ticket directament a la recepció de l’Hotel S’Agaró al preu de 25 €. El sopar consistirà en un buffet lliure amb taules i cadires per seure. El menjador s’obrirà a partir de les 19:30 hores.

SORTEIG MOTO: A les 22:30 de dissabte es durà a terme el sorteig de productes oferts per diferents patrocinadors i d’una moto clàssica restaurada (model a definir en els propers mesos). SI EL TICKET PREMIAT NO ÉS A LA SALA ES TORNARÀ A SORTEJAR LA MOTO DESPRÉS D’UNA ESPERA PRUDENCIAL.

LLIURAMENT DE TROFEUS: Els trofeus es lliuraran diumenge a l’Hotel S’Agaró on el motoclub oferirà un refrigeri als assistents. L’activitat tindrà lloc tant bon punt es disposi de les classificacions definitives i serà amb presència dels pilots top convidats per la organització.

CURS TRIAL AVANÇAT: El curs de trial tindrà lloc el dijous 14 i divendres 15 de novembre. L’horari de dijous serà de 9:00 a 14:00 hores, parada a dinar a Hotel S’Agaró i segueix curs a la tarda. El divendres serà jornada de matí només. Per als qui no estan allotjats a l’Hotel S’Agaró, trobada dijous i divendres a les 8:45 al pàrking de l’Hotel.

 

 

X EDICIÓN 2 DÍAS TRIAL COSTA BRAVA
(16/17 de noviembre 2019)

 

ORGANIZADOR: Motoclub 2D trial Costa Brava.

UBICACIÓN. La oficina de carrera, paddock y parque cerrado se ubicarán, como los últimos años, en el Hotel S'Agaró de Sant Feliu de Guíxols.

INSCRIPCIONES PILOTOS: Las inscripciones se llevarán a cabo a través de nuestra página web www.trialcostabrava.com o www.trialcostabrava.cat. El precio de la inscripción de los pilotos este año será de 150 €. El motivo del incremento de precio es la implementación de muchas novedades en el desarrollo del trial que se detallan en este mismo escrito.

NÚMERO MÁXIMO DE PILOTOS: La organización establece un número máximo de 400 participantes. De estos, 300 plazas se abrirán el día 2 de septiembre de 2019 a las 19:00 horas a través de nuestra web. Una vez alcanzado el número de 300 pilotos inscritos, el resto de inscripciones se considerarán provisionales.

El día 30 de septiembre se cerrará definitivamente el acceso al formulario de inscripción de pilotos a través de la web y se celebrará un sorteo entre las peticiones provisionales. Los resultados del sorteo y, por tanto, el listado definitivo de pilotos participantes, se publicará como máximo el día 15 de Octubre de 2019. Los pilotos agraciados por el sorteo deberán abonar los derechos de inscripción como máximo el día 30 de Octubre de 2019.

El resto de pilotos que no hayan obtenido plaza quedarán en fase de reserva para cubrir bajas de última hora.

RECOGIDA DOCUMENTACIÓN Y DORSALES PILOTOS: Oficina de carrera Hotel S'Agaró Viernes 15 de noviembre de 11:00 a 21:00 horas. Si no puede recoger el dorsal Viernes pide a un compañero que lo recoja por vosotros. En casos extremos se podrán recoger sábado día 16 de 8:00 a 9:00 horas.

CATEGORÍAS ADMITIDAS: Cada piloto deberá optar por una de estas categorías:

NIVEL DE DIFICULTAD AMARILLO
Pre 65: Para motos fabricadas hasta 1965.
Pre 75: Para motos fabricadas hasta 1975.
Classics: Para cualquier tipo de moto clásica.
Plaissance: Para cualquier tipo de moto clásica y limitados a 10 zonas / día.

NIVEL DE DIFICULTAD VERDE
Pre 65 expertos: Para motos fabricadas hasta 1965.
Pre 80: Para motos fabricadas hasta 1980.
Trialeros: Para cualquier tipo de moto clásica.

NIVEL DE DIFICULTAD AZUL
Expertos: Para cualquier tipo de moto clásica.

NIVEL DE DIFICULTAD ROJO
Elite: Para cualquier tipo de moto clásica.

NUEVAS NORMAS DE PUNTUACIÓN

Con el fin de promocionar un estilo de hacer trial tanto clásico como las motos participantes, la organización ha decidido añadir algunos puntos al reglamento del trial en cuanto a la definición de fiasco. Así también se considerará FIASCO:

- Los desplazamientos laterales de cualquiera de las dos ruedas estando la moto parada se considerará fiasco. Esta norma será aplicada de forma especialmente estricta en las categorías de nivel azul y rojo.
- Retroceder con la moto, con o sin pie en el suelo, será fiasco.
- Parar, con o sin pie en el suelo, NO se considera fiasco.

Para implementar esta nueva normativa se marcarán las zonas con estilo clásico, de forma que en ningún caso sea necesario hacer desplazamientos laterales.

NIVEL DE DIFICULTAD DE LAS ZONAS

A la vista de la experiencia de los últimos años y sobre todo de la edición de 2018 de nuestro trial, así como de las nuevas normas aplicables, la organización ha decidido adoptar las siguientes medidas con respecto a los niveles de dificultad:

NIVEL AMARILLO: En el marcado de las zonas se rebajará ligeramente el nivel de dificultad del año pasado.

NIVEL VERDE: En el marcado de las zonas se rebajará de forma significativa el nivel de dificultad del año pasado.

NIVEL AZUL: En el marcado de las zonas se rebajará muy sensiblemente el nivel de dificultad de años anteriores. El nivel será más fácil que en las ediciones de 2017, siendo un nivel apto para los 20 o 30 primeros clasificados de las categorías de nivel verde.

NIVEL ROJO: El nivel de las zonas será como el nivel azul de la edición 2018, por tanto, un nivel muy inferior al del año pasado, siendo un nivel apto para todos aquellos pilotos top y por pilotos con nivel azul más avanzado .

INSCRIPCIONES SEGUIDORES: Las inscripciones se llevarán a cabo a través de nuestra página web www.trialcostabrava.com o www.trialcostabrava.cat. La organización establece un número máximo de 60 seguidores por día. El precio de la inscripción de los seguidores este año será de 45 € / día.

Si llegado el día del trial no se hubieran cubierto todas las plazas, se podrán aceptar inscripciones de seguidores "in situ" los días del trial en el horario establecido de oficina de carrera.

Los seguidores tendrán que pasar por la oficina de carrera para recoger su dorsal. Recordemos que los seguidores no pueden hacer las zonas. Seguidores de los dos días tienen ticket de almuerzo del sábado y camiseta. Seguidores de un día del sábado pueden elegir entre comer o camiseta y los del domingo tendrán camiseta.

RECOGIDA DOCUMENTACIÓN Y DORSALES SEGUIDORES: Oficina de carrera Hotel S'Agaró Viernes 15 de noviembre de 11:00 a 21:00 horas o sábado 16 y domingo 17 de 8:00 a 9:00 horas. Rogamos máxima puntualidad dado que no podemos tener abierta la oficina de carrera más allá de las 9:00 horas. Recordemos que sólo se puede hacer de seguidor en moto de trial y que cualquier persona que circule en moto sin dorsal podrá ser sancionada por los agentes de la autoridad. Rogamos respete el trabajo de los que han trabajado muchos meses para que pueda circular durante ese fin de semana para espacios en los que normalmente está prohibida la circulación motorizada.

PADDOCK Y PARQUE CERRADO: Se ubicarán en el aparcamiento del hotel S'Agaró. El parque cerrado estará vigilado durante la noche. Las motos deberán aparcar en función de su hora de salida que estará indicado. Al inicio del trial se pide a los pilotos que no muevan la moto de su sitio hasta que no sean avisados ​​por miembros de la organización para evitar acumulación de motos en la zona de salida.

AVITUALLAMIENTO Y REFUELLING: Debido a la longitud de la interzona de 40 km tanto sábado como domingo habrá refuelling. Pero al igual que el año pasado, será la misma organización que proveerá de gasolina los pilotos y seguidores. Así pues no se dejará ningún bidón en el camión de la gasolina.

La gasolina suministrada será de 95 octubre y se ofrecerá en las dos versiones (gasolina sola y mezcla al 1'2% con Motul 710).

Pilotos y seguidores deberán tomar la salida cada día con el depósito lleno.

SALIDAS PILOTOS: Cada día a partir de las 8:30 a razón de cuatro pilotos por minuto.

ZONAS: Se marcan 40 zonas cada día: 20 para las categorías de color amarillo y 20 para las categorías de color verde, azul y rojo que en su mayor parte están de lado. Hay que estar atentos a los carteles de inicio de zona para ubicarse en la zona que corresponde por categoría. El domingo se harán 18 zonas. Las zonas eliminadas serán indicadas por la organización.

Las 10 zonas de la categoría CLASSICS PLAISSANCE estarán marcadas en la tarjeta de puntuación de cada piloto de la categoría.

CLASIFICACIONES: Las clasificaciones se colgarán cada día lo antes posible en el facebook del trial, en nuestra web www.trialcostabrava.com ya nuestro instagram trialcostabrava. La página web ya ha sido optimizada para dispositivos móviles.

NOVEDADES RESPECTO A LA PUNTUACIÓN Y CLASIFICACIONES

En esta edición de 2019 hemos implementado el sistema e-trialgo. Así cada dorsal llevará insertado un chip que será leído con la pda que tendrá cada control al final de cada zona. La pda leerá los datos del piloto, el control entrará la puntuación, mostrará la pda al piloto y seguidamente confirmará la puntuación.

Esta puntuación será enviada de forma inmediata para la pda al sistema de control que permitirá seguir en directo los resultados de cada piloto.

A la vez, y siendo la primera vez que implementamos este sistema, los pilotos seguirán llevando una tarjeta de puntuaciones que el control le marcará en cada zona.

Los pilotos, seguidores y acompañantes podrán seguir las puntuaciones de todos los pilotos a través de la aplicación trialgo. En próximas fechas informaremos al detalle de la forma de acceder a esta aplicación. En la zona indoor sábado y en la oficina de carrera el domingo, la organización implementará una pantalla para poder seguir en directo los resultados que se vayan produciendo.

De esta manera cuando el último piloto termine la última zona ya podremos disponer de los resultados definitivos.

RETRANSMISIÓN EN DIRECTO DEL TRIAL A TRAVÉS DEL CANAL DE YOUTUBE TRIAL COSTA BRAVA

Durante el trial habrá dos cámaras que grabarán y emitirán en directo a través de nuestro canal de youtube el trial. Cada una de las cámaras se ubicará en una zona diferente, alternando las emisiones. Todas las grabaciones quedarán íntegramente colgados en el canal de youtube.

La organización implementará una pantalla de grandes dimensiones en la zona del Paseo de Sant Feliu sábado y el paddock Domingo donde se emitirá en directo las imágenes.

COMIDA SÁBADO: El sábado la organización ofrece una comida a todos los pilotos en el Paseo de Sant Feliu. El ticket por los pilotos (incluido en el precio de la inscripción) se entregará al momento de entregar la tarjeta de puntuación. Se podrán comprar tickets para los acompañantes a 15 €.

CENA SÁBADO: Sábado noche el motoclub 2d trial Costa Brava organiza una cena de gala en el Hotel S'Agaró. Todos los pilotos y acompañantes que lo deseen podrán comprar su ticket directamente en la recepción del Hotel S'Agaró al precio de 25 €. La cena consistirá en un buffet libre con mesas y sillas para sentarse. El comedor se abrirá a partir de las 19:30 horas.

SORTEO MOTO: A las 22:30 del sábado se llevará a cabo el sorteo de productos ofrecidos por diferentes patrocinadores y de una moto clásica restaurada (modelo a definir en los próximos meses). SI EL TICKET PREMIADO NO ES EN SALA SE VOLVERÁ sortear la MOTO TRAS UNA ESPERA PRUDENCIAL.

ENTREGA DE TROFEOS: Los trofeos se entregarán el domingo en el Hotel S'Agaró donde el motoclub ofrecerá un refrigerio a los asistentes. La actividad tendrá lugar tan pronto como se disponga de las clasificaciones definitivas y será con presencia de los pilotos top invitados por la organización.

CURSO TRIAL AVANZADO: El curso de trial tendrá lugar el jueves 14 y viernes 15 de noviembre. El horario del jueves será de 9:00 a 14:00 horas, parada a comer en el Hotel S'Agaró y sigue curso por la tarde. El viernes será jornada de mañana solamente. Para los que no están alojados en el Hotel S'Agaró, encuentro jueves y viernes a las 8:45 en el parking del Hotel.

 

 

X EDITION 2 DAYS TRIAL COSTA BRAVA
(16th & 17th of november 2019).

ORGANIZER: Motoclub 2D Trial Costa Brava.

LOCATION: The race office, the paddock & the bike parking will be (as they have been the last years) at Hotel S’Agaró in Sant Feliu de Guíxols.

RIDER REGISTRATIONS: Registrations will be done through our website www.trialcostabrava.com o www.trialcostabrava.cat. The registration fee for the riders this year will be 150€. The reason for this increase is the implementation of a handfull of changes in the trials developement that will be explained on this text.

MAXIMUM RIDER CAPACITY: The staff establishes a maximum of 400 riders. 300 of these will be available on September the 2nd at 19:00 CET through our website. When the 300 mark gets filled, the rest of the registrations will be considered as provisional.

On the 30th of September the registration form will be closed, and a raffle will be made with the provisional registrations. The raffle results and the final riders list, will be published before the 15th of October 2019. The winning riders will have to pay the rider fee before the 10th of October 2019.

The remaining riders who didn’t get a place will be kept on a waiting list, to cover last-minute cancelations.

DOCUMENTATION AND NUMBER PICKUP: Race office at Hotel S’Agaró on Friday the 15th of November from 11:00 to 21:00 local time. If you can’t come on Friday, you must ask a friend or colleague to get it for you. In extreme cases it can be picked up on Saturday the 16th from 8:00 to 9:00 a.m. local time.

SECTION LEVELS: Each rider will have to choose from one of the following, from easiest to hardest:

YELLOW LEVEL
Pre 65: Bikes made before the year 1965.
Pre 75: Bikes made from 1966 to 1975.
Classics: Any twinshock bike.
Plaissance: Any twinshock bike and limited to 10 sections per day.

GREEN LEVEL
Pre 65 experts: Bikes made before the year 1965. Pre 80: Bikes made from 1966 to 1980.
Trialers: Any twinshock bike

BLUE LEVEL
Experts: Any twinshock bike.

RED LEVEL
Elit: Any twinshock bike.

NEW SCORING RULES
In order to promote a classic riding style better suited to the bikes, the organizers have decided to add a few rules to the rulebook in relation to the maximum score (5). It will be now considered a 5:

- The sideways movement of any of the wheels while the bike is stopped. This will be specially applied to the blue and red levels.
- Going backwards with the bike, with or without a foot on the ground, will be a 5.
- Stopping, with or without a foot on the ground, will NOT be considered a 5.
The sections will be made with this premises in hand, so they won’t require sideways movement from the bike.

SECTION DIFFICULTY LEVEL

Bearing the experience, requests and critics from mostly last year but also the years before, and the new scoring rules, the organization has decided to take the following measures regarding section difficulty:

YELLOW LEVEL: The section level will be slightly lowered from last year’s level.
GREEN LEVEL: The section level will be significantly lowered from last year’s level.
BLUE LEVEL: The section level will be sensibly lowered. It’ll be easier than the level on the 2017 edition, making it available for the 20-30 first classifieds from the green level.
RED LEVEL: It will be the same level as the blue sections from 2018’s edition, which means a significantly lower level compared to last year’s, it will be available for top riders and the more advanced blue level riders.

TRACKER REGISTRATIONS: They will be available at the same time as the rider ones through our website: www.trialcostabrava.com o www.trialcostabrava.cat. Organizers establish a maximum of 60 trackers per day. This year’s registration price will be 4540€ a day.

If on the day of the trial the places are not filled, we will accept last-minute registrations on the race office.

Trackers will have to go to the race office to get their tracker number. Trackers can NOT do the sections. 2-day trackers will get Saturday’s lunch ticket and the trials t-shirt. Saturday’s one day trackers will have to choose between the lunch ticket or the t-shirt and Sunday trackers will only get the t-shirt.

TRACKER DOCUMENTATION AND NUMBER PICKUP: Race office at Hotel S’Agaró on Friday the 15th of November from 11:00 to 21:00 local time or Saturday the 16th and Sunday the 17th from 8:00 to 9:00 a.m. local. We ask for maximum punctuality as the office cannot be open further beyond from 9:00 a.m. We remind that trials bikes are the only ones accepted for tracking and that any bike without the proper indication will be fined by the police officers. We ask you to respect the few-months-long work from the people that have given you the possibility of riding on places where it is usually forbidden.

PADDOCK AND BIKE PARKING: They will be in the parking lot of Hotel S’Agaró. Bike parking will be under surveillance all night long. Bikes will be parked by their starting time, which will be indicated. On the start of the trial we ask riders to not move their bikes until their number is announced so we can avoid bike stacking on the starting line.

BIKE REFUELLING: Due to the 40km itinerary both Saturday and Sunday, as we did last year, the organizers will provide the fuel for the bikes. So you won’t have to put your fuel cans on any truck.

The fuel supplied will be 95 octane and we will be offering two versions (fuel only and mixed fuel at 1’2% with Motul 710).

Riders and trackers will have to leave the paddock each day with a full tank. Otherwise you might not make it to the refuelling.

RIDER STARTS: Each day from 8:30 a.m. at a rate of 4 riders a minute.

SECTIONS: 40 sections will be marked per day: 20 for the yellow level and 20 for the green, blue and red levels, they are mostly side-by-side.You’ll have to be attentive to the section starting marks so you don’t miss any. On Sunday only 18 sections will be made. The eliminated sections will be told by the organizers.
The 10 sections from the CLASSICS PLAISSANCE level will be marked on the score card of those riders.

STANDINGS: Standings will be posted as soon as possible on the trials Facebook page, the trials website www.trialcostabrava.com and the trials instagram: @trialcostabrava. The web page is smartphone optimised.

NEWS ON SCORING AND STANDINGS

In the 2019 edition we have implemented the e-trialgo system. All numbers will have a chip that will be read with a PDA the observers will have in each section. The PDA will read the riders info, the observer will put the score, then will show the PDA to the rider and confirm the score.

This score will be sent to the control system, which will give a live update on the standings.

At the same time, and being the first time we will use this system, the riders will still have a score card that the observer will also mark the score in.

Riders, trackers and friends will be able to see the standings on the trialgo app. We will announce soon the way to get the app. Near the indoor section on Saturday and the paddock on Sunday, the organization will set a TV with the live standings.

This way, we will have the final results as soon as the last rider finishes the last section.

LIVE STREAMING OF THE TRIALS ON OUR YOUTUBE CHANNEL: TRIAL COSTA BRAVA

During the trial we will have two cameras recording and live streaming the sections on our YouTube channel. Each camera will be in a different section, therefore alternating the broadcasts. Everything will remain uploaded in the YouTube channel.

The organization will set a big screen in Sant Feliu’s promenade area on Saturday, and on the paddock on Sunday where the streaming will be on.

SATURDAY LUNCH: The organization will offer a lunch in Sant Feliu’s promenade on Saturday. Riders lunch ticket (included in the registration fee) will be given when the rider gives the scorecard. Friends and family will be able to buy tickets for 15€ each.

SATURDAY DINNER: On Saturday evening the Motoclub 2D Trial Costa Brava offers a formal dinner at Hotel S’Agaró. All riders, partners and friends interested will be able to get tickets directly at the hotel’s reception for a price of 25 € per person. The dinner will consist in a seating buffet with limited seats (no one will eat standing). The dinner room will open at 19:30.
BIKE RAFFLE: At 22:30 on Saturday, the bike and sponsor products raffle will take place. It will consist in a fully restored twinshock bike and some prdocuts from our sponsors (bike model will be published later). IF THE BIKE TICKET IS NOT ON THE ROOM, THE BIKE WILL BE RAFFLED AGAIN AFTER SOME WAIT TIME.

TROPHY CEREMONY: Trophies will be given on Sunday at Hotel S’Agaró were the organizers will offer some snacks and drinks. This will take place as soon as all scores are available, with the invited riders present.

ADVANCED TRIAL COURSE: The trial course will take place on Thursday the 14th and Friday the 15th. Thursday’s course will be from 9:00 to 14:00, with a lunch stop at Hotel S’Agaró and some more course time in the afternoon. Friday it will be only a morning session. For those not sleeping at Hotel S’ Agaró, the meeting point will be at the hotel’s parking at 8:45 both Thursday and Friday.

 

 

X EDITION 2 JOURS TRIAL COSTA BRAVA
(16/17 novembre 2019).

ORGANISATEUR: Trial Motoclub 2D sur la Costa Brava.

EMPLACEMENT Le bureau de la course, le paddock et le parc fermé seront situés, comme ces dernières années, à l'hôtel S'Agaró de Sant Feliu de Guíxols.

INSCRIPTIONS DE PILOTES: Les inscriptions se feront via notre site web www.trialcostabrava.com ou www.trialcostabrava.cat. Le prix de l'enregistrement des pilotes cette année sera de 150 €. La raison de l'augmentation des prix est la mise en œuvre de nombreux services dans le développement de l'trial qui sont détaillés dans cette même écriture.

NOMBRE MAXIMUM DE PILOTES: L'organisation établit un nombre maximal de 400 participants. De ce nombre, 300 places seront ouvertes le 2 septembre 2019 à 19h00 sur notre site Web. Une fois que le nombre de 300 pilotes inscrits aura été atteint, le reste des inscriptions sera considéré comme provisoire.

Le 30 septembre, l'accès au formulaire d'inscription du pilote sera définitivement fermé via Internet et un tirage au sort aura lieu entre les pétitions provisoires. Les résultats du tirage au sort, et donc la liste finale des pilotes participants, seront publiés au plus tard le 15 octobre 2019. Les coureurs retenus par le tirage au sort devront s'acquitter des frais d'inscription au plus tard le jour 30. Octobre 2019.

Les autres coureurs qui n'ont pas obtenu de place seront en réserve pour couvrir les défaites de dernière minute.

COLLECTION DOCUMENTATION ET PILOTES DORSAUX: Bureau du cours Hotel S'Agaró le vendredi 15 novembre de 11h à 21h. Si vous ne pouvez pas récupérer le numéro vendredi, demandez à un collègue de le récupérer pour vous. Dans les cas extrêmes, ils pourront prendre le samedi 16 août de 8h à 21h.

CATÉGORIES ADMISES: Chaque pilote devra opter pour l'une des catégories suivantes:

NIVEAU DE DIFFICULTÉ JAUNE

Pre 65: Pour les motos fabriquées jusqu'en 1965.
Pre 75: Pour les motos fabriquées jusqu'en 1975.
Classics: Pour tout type de moto classique.
Plaissance: Pour tout type de moto classique et limité à 10 zones / jour.

NIVEAU DE DIFFICULTÉ VERTE

Pre 65 experts: Pour les motos fabriquées jusqu'en 1965.
Pre 80: Pour les motos fabriquées jusqu'en 1980.
Trialers: pour tout type de moto classique.

NIVEAU DE DIFFICULTÉ BLEUE
Experts: pour tout type de moto classique.

NIVEAU DE DIFFICULTÉ ROUGE

Elite: Pour tout type de moto classique.

NOUVELLES NORMES DE POINTAGE

Afin de promouvoir un style de trial à l’ancienne, l’organisation a décidé d’ajouter quelques points aux règles du procès concernant la définition du fiasco. Ceci sera également considéré comme FIASCO:

- Les déplacements latéraux de l’une des deux roues constituant la moto arrêtée seront considérés comme un fiasco. Cette règle s'appliquera particulièrement strictement aux catégories de niveau bleu et rouge.
- Revenir avec la moto, avec ou sans pied à terre, sera un fiasco.
- Faire une pause, avec ou sans pied au sol, n'est PAS considéré comme un fiasco.

Afin de mettre en œuvre cette nouvelle réglementation, les zones de style classique seront marquées, de sorte qu’il n’est en aucun cas necessaire de faire des déplacements.

NIVEAU DE DIFFICULTÉ DES ZONES

Compte tenu de l'expérience des dernières années et en particulier de l'édition 2018 de notre trial, ainsi que des nouvelles règles applicables, l'organisation a décidé d'adopter les mesures suivantes en termes de niveaux de difficulté:

NIVEAU JAUNE: Dans le balisage des zones, le niveau de difficulté de l'année dernière sera légèrement réduit.

NIVEAU VERT: Dans le balisage des zones, le niveau de difficulté de l’année dernière sera considérablement réduit.

BLEU NIVEAU: Dans le balisage des zones, le niveau de difficulté des années précédentes sera considérablement réduit. Le niveau sera plus facile que dans les éditions de 2017 car il convient aux 20 ou 30 premiers classés dans les catégories de niveau vert.

NIVEAU ROUGE: le niveau des zones sera semblable au niveau bleu de l'édition 2018, donc bien inférieur à celui de l'année dernière, ce qui convient à tous les pilotes de haut niveau et aux pilotes dont le niveau de bleu est le plus avancé. .

INSCRIPTIONS SUIVEURS: Les inscriptions seront effectuées via notre site Web www.trialcostabrava.com ou www.trialcostabrava.cat. L'organisation définit un nombre maximal de 60 abonnés par jour. Le prix de l'inscription des adeptes cette année sera de 45 € / jour.

Si le jour du procès n'est pas atteint, toutes les places ne seront pas couvertes, elles pourront accepter les inscriptions des suiveurs "in situ" les jours du procès dans l'horaire de travail établi.

Les suiveurs devront passer par le bureau de la course pour récupérer leur numéro. Rappelez-vous que les adeptes ne peuvent pas faire les zones. Les adeptes des deux jours ont le samedi midi et un ticket de chemise. Les adeptes d'un samedi peuvent choisir entre un déjeuner ou une chemise et ceux de dimanche auront une chemise.

DOCUMENTATION COLLECTION ET DORSALES DE SUIVEURS: Bureau du cours Hotel S'Agaró le vendredi 15 novembre de 11h à 21h ou les samedi 16 et dimanche 17h de 20h à 21h. Nous demandons une ponctualité maximale car nous ne pouvons pas ouvrir le bureau de la course au-delà de 9h00. Nous vous rappelons que vous ne pouvez faire qu'un coureur lors d'un trial moto et que toute personne conduisant une moto sans dorsale peut être sanctionnée par les agents de l'autorité. Nous vous demandons de respecter le travail de ceux qui travaillent depuis plusieurs mois afin de pouvoir circuler pendant ce week-end vers des espaces dans lesquels la circulation motorisée est normalement interdite.

PADDOCK ET PARC FERMÉE : Ils seront situés sur le parking de l'hôtel S'Agaró. Le parc fermé sera surveillé pendant la nuit. Les motos doivent être garées en fonction de l'heure de départ indiquée. Au début de l'trial, les pilotes sont priés de ne pas déplacer la moto de leur site avant que les membres de l'organisation ne l'aient averti d'éviter toute accumulation de motos dans la zone de sortie.

REFUELLING ET RAVITAILLEMENT: En raison de la longueur de l'interzone de 40 km samedi et dimanche, il y aura du ravitaillement en carburant. Mais tout comme l’année dernière, ce sera la même organisation qui alimentera les pilotes et les suiveurs. Il n'est donc pas necessaire de laisser des bidons dans le camion à essence.

L'essence fournie sera de 95 oct. Et sera proposée dans les deux versions (essence seule et mélangée à 1'2% avec le Motul 710).

Les pilotes et les suiveurs doivent prendre la sortie tous les jours avec le réservoir plein.

DEPARTS PILOTES: Tous les jours à partir de 8h30 à raison de quatre pilotes par minute.

ZONES: 40 zones sont marquées chaque jour: 20 pour les catégories de jaune et 20 pour les catégories de vert, de bleu et de rouge qui sont pour la plupart sur le côté. Vous devez être conscient des signes de début de zone pour localiser dans la zone qui correspond à la catégorie. Dimanche, il y aura 18 zones. Les zones supprimées seront indiquées par l'organisation.

Les 10 zones de la catégorie CLASSICS PLAISSANCE seront indiquées sur la carte de pointage de chaque pilote de la catégorie.
CLASSIFICATIONS: Les classements seront téléchargés tous les jours dans les meilleurs délais sur Facebook, sur notre site Web www.trialcostabrava.com et sur notre compte instagram trialcostabrava. Le site Web a déjà été optimisé pour les appareils mobiles.

NOUVEAUTÉS POUR LES PARTITIONS ET LES CLASSIFICATIONS Dans cette édition de 2019, nous avons implémenté le système e-trialgo. Ainsi, chaque dorsal sera inséré dans une puce qui sera lue avec le PDA qui aura chaque contrôle à la fin de chaque zone. Le pda lit les données du pilote, la commande saisit le score, le montre au pilote puis confirme le score. Ce score sera immédiatement envoyé au système de contrôle, ce qui permettra aux résultats de chaque pilote de suivre en direct. En même temps, et étant la première fois que nous implémentons ce système, les pilotes continueront à porter une carte de pointage que le contrôle marquera dans chaque zone. Les pilotes, les suiveurs et les compagnons pourront suivre les scores de tous les pilotes grâce à l'application trialgo. Dans les prochaines dates, nous vous informerons en détail comment accéder à cette application. En salle, le samedi et au bureau de la course le dimanche, l’organisation mettra en place un écran permettant de suivre en direct les résultats. Ainsi, lorsque le dernier pilote aura terminé la dernière zone, nous pourrons avoir les résultats définitifs.

RETRANSMISSION EN DIRECT DU TRIAL PAR YOUTUBE : Pendant le procès, deux caméras enregistreront et diffuseront le procès en direct sur notre chaîne youtube. Chacune des caméras sera située dans une zone différente, en alternant les émissions. Tous les enregistrements seront entièrement téléchargés sur la chaîne youtube. L'organisation mettra en place un grand écran dans la zone du Passeig de Sant Feliu samedi et dans le paddock dimanche, où les images seront diffusées en direct.

REPAS SAMEDI MIDI: Samedi, l'organisation propose un déjeuner à tous les pilotes du Passeig de Sant Feliu. Le billet pour les pilotes (inclus dans le prix de l’inscription) sera livré au moment de la remise de la carte de pointage. Les billets pour les compagnons peuvent être achetés à 15 €.

REPAS SAMEDI SOIR: Samedi soir, le motoclub 2d trial Costa Brava organise un dîner de gala à l'hôtel S'Agaró. Tous les pilotes et accompagnateurs qui le souhaitent pourront acheter leur billet directement à la réception de l'Hôtel S'Agaró au prix de 25 €. Le dîner consistera en un buffet gratuit avec des tables et des chaises pour s'asseoir. La salle à manger ouvrira après 19h30.

LOTTERIE MOTO: Samedi à 22h30, le tirage au sort des produits proposés par différents sponsors et une moto classique restaurée seront organisés (un modèle à définir dans les prochains mois). SI LE BILLET PRIMÉ N'EST PAS DANS LA CHAMBRE, IL SERA REVENU DE PRENDRE LA MOTOCYCLE APRÈS UNE ATTENTE PRUDENTIELLE.

REMISE DES PRIX: Les trophées seront remis dimanche à l'hôtel S'Agaró où le motoclub offrira une collation aux participants. L'activité aura lieu dès que les classements finaux seront disponibles et les meilleurs pilotes invités par l'organisation y participeront.

COURS DE TRIAL AVANCÉ: Le cours d'trial aura lieu les jeudi 14 et vendredi 15 novembre. Jeudi, de 9h00 à 14h00, arrêtez-vous pour le déjeuner à l'hôtel S'Agaró et continuez dans l'après-midi. Le vendredi sera le matin seulement. Pour ceux qui ne restent pas à l'hôtel S'Agaró, j'ai trouvé jeudi et vendredi à 8h45 dans le parking de l'hôtel.

Cartell 2D TRIAL COSTA BRAVA 2018

- Les inscripcions s’obriran el dia 1 de setembre de 2018 a través de la nostra web www.trialcostabrava.com

- Ubicació paddock: Hotel S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols

- VERIFICACIONS PILOTS: Divendres a partir de les 16h fins les 21h al pàrking de l’Hotel S’Agaró. Per l’elevat nombre d’inscrits NO ES PODEN FER INSCRIPCIONS DE PILOTS DISSABTE MATÍ. Si no podeu venir divendres a l’oficina de cursa que algun company o amic us reculli la documentació.

- INSCRIPCIONS SEGUIDORS: Oficina de cursa Hotel S’Agaró Divendres 16 de novembre de 11:00 a 21:00 hores o dissabte i diumenge de 8:00 a 9:00 hores. Us preguem màxima puntualitat donat que no podem tenir oberta la oficina de cursa més enllà de les 9:00 hores. Recordem que els seguidors no poden fer les zones. Seguidors dels dos dies tenen ticket de dinar de dissabte i samarreta. Seguidors d’un dia de dissabte poden triar entre dinar o samarreta i els de diumenge tindran samarreta.

- Zones amb nova ubicació i recorregut modificat parcialment.
- Dissabte i diumenge avituallament al llarg del recorregut del trial.
- Dissabte dinar al Passeig de Sant Feliu de Guíxols, al costat de la última zona del trial.
- Dissabte a la nit sopar de la organització a l’Hotel S’Agaró.

- LLICENCIES VÀLIDES: CE, catalana social, territorials de les comunitats amb acord amb la FCM.

- Pilots estrangers: En tenir el trial caràcter internacional, els pilots de països de la UE poden participar amb la llicència de la seva federació amb el corresponent permís de sortida.

REFUELLING: Degut a la llargada de la interzona de 40 km tant dissabte com diumenge hi haurà refuelling. Però la novetat d’aquest any és que serà la mateixa organització qui proveirà de benzina els pilots i seguidors. Així doncs no caldrà deixar cap bidó al camió de la benzina.

La benzina subministrada serà de 95 oct i s’oferirà en les dues versions (benzina sola i mescla al 1’5% amb Motul 710).
Pilots i seguidors hauran de prendre la sortida cada dia amb el dipòsit ple.


- Inscripcio per els dos dies 130 €.
Inclou: drets inscripció + pack de benvinguda + obsequi als participants + avituallament dels dos dies + refuelling dels dos díes + dinar de dissabte al Passeig de Sant Feliu + buffet de comiat a l’Hotel S’Agaró.

No s’admeten inscripcions d’un dia.

- Inscripció Seguidors o motxillers.: 40€ per dia
Inclou avituallament + dinar al Passeig de Sant Feliu si és dissabte o bé avituallament + refuelling + obsequi dels pilots si és diumenge.
- És imprescindible la preinscripció i pagament dels drets de inscripció, per a la participació en la IX edició 2 dies Trial Clàssic Costa Brava 2018.

- OBERTURA INSCRIPCIONS 1 DE SETEMBRE DE 2018 A LA NOSTRA WEB WWW.TRIALCOSTABRAVA.COM


CATEGORIES ADMESES

- CLÀSSICS: Motos clàssiques identificades amb color groc a les zones.
- CLÀSSICSPLAISSANCE”: Motos clàssiques identificades amb color groc a les zones. Els inscrits en aquesta categoria només faran 10 zones cada dia (indicades per la organització).
- PRE ’65: Motos fabricades fins al 1965, identificades amb color groc a les zones.
- PRE ’75: Motos fabricades fins al 1975, identificades amb color groc a les zones.
- PRE ’80: Motos fabricades fins al 1980, identificades amb color verd a les zones.
- TRIALERS: Motos clàssiques, identificades amb color verd a les zones.
- EXPERTS: Motos clàssiques, identificades amb color blau a les zones.
- ELIT: Categoria reservada exclusivament a pilots del màxim nivell en el trial actual i de molt elevada dificultat, identificades en color vermell a les zones.

- SORTIDES PILOTS: Cada dia a partir de les 8:30 a raó de quatre pilots per minut.

- ZONES: ATENCIÓ, es marquen 40 zones cada dia: 20 per a les categories de color groc i 20 per les categories de color verd i blau que en la seva major part estan de costat. Cal estar atents als cartells de inici de zona per tal d’ubicar-se a la zona que correspon per categoria. El diumenge es faran 18 zones. Les zones eliminades seran indicades per la organització.

- Les 10 zones de la categoria CLASSICS PLAISSANCE estaran marcades a la tarja de puntuació de cada pilot de la categoria.

- El temps de cursa es prendrà a la sortida de la zona 18. Les zones 19 (espigó) i 20 (indoor) es faran fora del control de temps.

- PADDOCK I PARC TANCAT: S’ubicaran al aparcament de l’hotel S’Agaró. El parc tancat estarà vigilat durant la nit. Les motos s’hauran d’aparcar en funció de la seva hora de sortida que estarà indicat. A l’inici del trial es demana als pilots que no moguin la moto del seu lloc fins que no siguin avisats per membres de la organització per tal d’evitar acumulació de motos a la zona de sortida.
-
- BREU RESUM DE LES NORMES DEL TRIAL: S’aplicarà el reglament de la Copa Catalana de Clàssiques. Per tant, aturar la moto amb o sense peu a terra NO és fiasco. Retrocedir amb la moto SÍ és fiasco encara que no es tingui el peu a terra.
-
- CLASSIFICACIONS: Les classificacions es penjaran cada dia el més aviat possible al facebook del trial, a la nostra web www.trialcostabrava.com i al nostre instagram trialcostabrava. La página web ja ha estat optimitzada per a dispositius mòbils.

- DINAR DISSABTE: El dissabte la organització ofereix un dinar a tots els pilots al Passeig de Sant Feliu. El ticket pels pilots (inclòs en el preu de d'inscripció) es lliurarà al moment de lliurar la tarja de puntuació. Es podran comprar tickets pels acompanyants a 10 €.

- SOPAR DISSABTE: Dissabte nit el motoclub 2d trial Costa Brava organitza un sopar de gala a l’Hotel S’Agaró. Tots els pilots i acompanyants que ho desitgin podran comprar el seu ticket directament a la recepció de l’Hotel S’Agaró al preu de 20 €. El sopar consistirà en un buffet lliure amb taules i cadires per seure. El sopar tindrà lloc a les 20:00 hores.

- SORTEIG MOTO: A les 22:30 de dissabte es durà a terme el sorteig de productes oferts per diferents patrocinadors i de la moto MERLIN DG 350 oferta per la organització. Es posaran a la venda tickets al preu de 5 € cadascún. El sorteig tindrà lloc a partir de les 22:30 hores. SI EL TICKET PREMIAT NO ÉS A LA SALA ES TORNARÀ A SORTEJAR LA MOTO DESPRÉS D’UNA ESPERA PRUDENCIAL.
-
- LLIURAMENT DE TROFEUS: Els trofeus es lliuraran diumenge a l’Hotel S’Agaró on el motoclub oferirà un refrigeri als assistents. L’activitat tindrà lloc tant bon punt es disposi de les classificacions definitives i serà amb presència dels pilots top convidats per la organització.
-
- CURS TRIAL AVANÇAT: El curs de trial tindrà lloc el dijous 15 i divendres 16 de novembre. L’horari de dijous serà de 9:00 a 14:00 hores, parada a dinar a Hotel S’Agaró i segueix curs a la tarda. El divendres serà jornada de matí només. Per als qui no estan allotjats a l’Hotel S’Agaró, trobada dijous i divendres a les 8:45 al pàrking de l’Hotel.

 

 

 

 

 

Cartell 2D TRIAL COSTA BRAVA 2018

Trial Costa Brava
Admin
Translate »