2 dies Trial Clàssic Costa Brava 2014

cartell-novembre-14-ok-cAny 2014, es confirma la consolidació de els Dos dies de trial clàssic de la Costa Brava en el calendari Internacional de trial Clàssic, considerat entre el 3 millors trial del mon, comparables a Escòcia, Illa de Man i el Ventoux a França. En la seva cinquena edició la participació de 300 pilots, amb mes de la meitat de pilots estrangers i un centenar de pilots de França.

Un èxit de participació i organització, tot i el mal temps, per pluges de tot el cap de setmana.La pluja abans de la sortida de dissabte. Buff!! Per aquesta edició es planteja el canvi d’ubicació , per donar cabuda a tota la infraestructura de parc tancat, sortida, oficina de cursa, parc tancat, etc. El lloc es la Platja de Sant Pol. Badia de S’Agaró. Seguim la mateixa trajectòria amb la promoció i difusió a nivell Internacional, mitjançant Internet (plana web, foros especialitzats i xarxes socials) i amb la participació del Team 2Dtccb, en la majoria de trials de Catalunya, Espanya i Franca, amb el repartiment de mes de 1000 flayers dels pòster de la prova, inclús amb presencia comercial en els diferents trials. Això ens permet el contacte directe amb els pilots i assolir una participació molt important de pilots de fora de Catalunya, sobre tot de Franca amb mes de 100 inscrits.

El recorregut i les zones es tornen a marcar majoritàriament en el PEIN del Massís de Cadiretes-l’Ardenya, que gaudeix d’una protecció especial, per la qual cosa circular en moto de trial per aquets paratges és un veritable privilegi. El recorregut i les zones : 38 zones, 18 de grocs, 18 de verds i blaus i 2 comunes a totes les categories. Així, totes les categories hauran de superar 20 zones. Els recorreguts del trial seran parcialment diferents entre categories. El recorregut de diumenge  arcialment diferent i mes curt. Es realitzaran 18 zones, i una Zona 20. La zona indoor clàssic al Passeig de Sant Feliu de Guíxols.

Els pilots convidats top legend 2014. Manuel Soler, Fred Michaud, Xavier Miquel, i Sandra Bonet & Alba Villegas del equip internacional andorrà, també presents.

Des del Moto Club 2D trial Costa Brava organitzadors dels dos dies de trial clàssic de la Costa Brava 2014, conjuntament amb el espònsors, Angel Magriñà de DELAY, Blai Jove de THE MAGICALS i Joan Rovira de TEAMROVIRA,oferim a tots els participants la possibilitat d’aconseguir una BULTACO SHERPA T 199A, moto molt apreciada per tots els aficionats al món de les clàssiques. El pilot afortunat Patrick Garcia de Franca. 2014


The End 2014. Gràcies. Nous horitzons. VI EDICIÓ 2 DIES TRIAL CLÀSSIC COSTA BRAVA 2015

Un any més ja està tot recollit, les zones netes i endreçades, pràcticament totes les fotografies dels diversos col·laboradors ja s’han fet públiques i toca posar fi a la edició 2014.

Primer de tot agrair a tots els pilots participants, controls i gent de l’staff la seva ajuda i col·laboració. Sense tots ells no seria possible.
I com sempre l’equip dels 2dtrialCostaBrava hem fet les nostres reflexions crítiques: en què hem fallat, què va sortir malament, en què podem millorar. I com sempre disculpar-nos per aquelles errades que haguem pogut cometre a nivell organitzatiu.
I en això estem, pensant ja en la edició del 2015, plantejant-nos moltes novetats sempre amb l’objectiu de millorar…..i esperant que la meteorologia ens acompanyi en la propera edició.

Us emplacem doncs als dies 28 i 29 de novembre de 2015 a la que serà la VI edició dels dos dies de trial clàssic de la Costa Brava on mantindrem les mateixes condicions que volem per al nostre trial: un trial fàcil, d’alt nivell organitzatiu, on tots els pilots s’hi sentin benvinguts, on invertim tot l’import de les inscripcions en benefici dels pilots i controls.

Per això intentem millorar cada any, buscant les millors ubicacions, les millors instal•lacions i les millors zones de trial, i no deixarem de fer-ho sempre amb ganes de progressar. El nostre trial es diu Costa Brava perquè és aquest és el nostre territori, tota la Costa Brava, entre Blanes i Portbou, i aquest és l’àmbit on ens mourem.

Us esperem a tots al novembre de 2015 amb moltes novetats.

Gracies a tots !!! La Organització: moto club 2D trial costa brava

Trial Costa Brava
Admin
Translate »